Konsekvenser.


Imorse var bussen inställd. Jag och en annan tjej stod där och väntade fredligt på den, men den kom inte. Jag kollade upp bussarna på UL’s hemsida, och såg att det bara var den bussen som var inställd PGA motorfel.  Jag ringde till ellinor och berättade, men hon var inte hemma.  Den andra tjejen ringde till sin mamma, som skulle komma och hämta oss. Men under tiden vi väntade så stannar det en bil med ett par i som säger att vi kunde få åka med dom. Och dom skjutsade oss hela vägen till Uppsala! Så jag hann med mitt tåg (som förövrigt var 16 mintuer försenat..)

Åkte till Stockholm och mötte upp nisse. Vi satt och pratade och bara var allmänt trevliga.  Jag följde med honom till pendeltåget och sa sedan adjö. Sen mötte jag upp syrran och vi gick på stan och pratade och fikade lite på slutet.

Sen när jag skulle hem så funkade inte dom Blåa automaterna till tåget, så jag gick in på stationen igen och köpte en biljett. OCH JAG HATAR MIG  SJÄLV. Jag köper en biljett, utan att kolla tiden, och inser sen när jag har biljetten i handen att jag har 2 minuter på mig att hitta till tåget. Så jag börjar kuta. och sen ställer jag mig och tänker ”varifrån åker tåget till Upplands väsby?” – biljetten kostade 90:-. Så där står jag, på perrong 3 och fattar vad jag precis har gjort.  Svor och gormade gjorde jag. och insåg sen att det faktiskt fanns andra automater man kunde köpa biljetter ur.. så jag gick dit, svor och hade mig, och köpte en till biljett till uppsala.  Hoppar på tåget som står inne och sätter mig ner och skakar samt skriver en sur FB-uppdatering. Efter en stund kommer det ett par. Han säger inget, utan slänger upp min väska på hyllan ovanför, och hans kärring sätter sig brevid mig. (han hade ingen som satt bredvid honom..) Efter en stund känner jag att någon knackar på min axel. Då är det hon, och hon ber mig att sänka volymen på telefonen. Och hon sa det inte snällt. Så jag kontrar med ”kan du tvätta dig och byta kläder? för du luktar illa!” Då glodde hon på mig en stund, och sen så flyttade dom på sig.

Bråka ALDRIG med en grinig Catrin!

Varför hatar jag mig själv? – jo, för att jag inte kollade vilket tåg det var. Att jag alltid betalar och sen får bita i det sura äpplet. Att jag inte kan behärska mig. Jag menar, så bråttom hem hade jag inte.  Att jag alltid är så jävla impulsiv, och att jag alltid tänker ”men jag har råd! jag har sioså mycket pengar kvar. Det är lungt.” Att jag inte tänker efter. Att jag inte tänker på konsekvenserna.

Det var nog allt. Tjing! /Beaver.

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


My Life. is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu