Cilla.


Cilla. Hur fan kan världen vara så elak mot dig? Hur fan kan folk göra så här mot dig? Du är så jävla vacker vännen. Du är så jävla snäll och underbar. Hur kan folk behandla dig som en hög hundskit?

Jag vet inte allt om dig. Jag vet bara det lilla, och det har fått mig att börja undra på världen. Vi har båda varit med om mycket hemskt. Många gånger så vill jag gråta för dig. Många gånger vill jag bara ta hand om dig. Låta dig komma hit och bara andas ut. Jag vet inte hur det är att kämpa med det du kämpar med, men jag vet hur det är att kämpa för sitt liv, för jag har också varit där. Jag läser din Blogg varje dag, även om du inte har skrivit något, så läser jag dina gamla inlägg. För jag vill veta hur det går för dig, hur det är och vad som händer.

Men du ska veta att det är fler än mig som vill ge dom jävlarna en redig smäll. Jag och Thomas_7i har pratat med varrandra i över 5 år, och vi känner varrandra rätt väl, och han är minst lika sur som jag på dom sattygen som gjorde så mot dig.  Jag vart så arg att jag slängde saker runt mig när jag fick höra vad dom hade gjort mot dig. Och det är inte ofta det händer.

Och jag hoppas och ber för att du ska bli bra, och för att du ska klara av dagen som den kommer. Jag vill verkligen att du ska orka med, att du ska bli bra. Att du ska må bra.

Det här inlägget lät längre i mitt huvud än vad det blev, men lite iallafall. MEN du ska veta, att jag ALLTID finns här för dig. Du har mitt nummer, du vet vad jag heter på helgon, du har mig på FB. Hör av dig om det är dåligt. Hör av dig om vad som helst. Jag finns här.

Puss pårej! <3

2 kommentarer

  1. Comment by cilla on 25 januari 2012 22:27

    Naew min lilla gumma <3 Du är en underbar å fin tjej gumman!Tänker på dig varje dag, undrar hur du har de just idag.Förstår inte hur folk kan behandla dig som dom gör heller =( Skulle kunna skriva mer, om ja inte va så off i mitt huve idag;) Jag finns här för dig med, ALLTID <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

  2. Comment by cilla on 8 september 2012 14:09

    <3<3<3<3<3<3<3<3

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


My Life. is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu