Dont sink the boat.


Nu sitter jag hemma, i mitt trygga rum, hos ellinor.
Min borg. Min säkra borg. Här är jag säker. här kan inget hända mig.
Eller?
i min borg har jag min dator. Och det är där allt händer. All nät mobbning. visst, det rör mig inte i ryggen om dom håller på som dom gör, för det visar att dom är sämre än mig. Men kan dom inte ge upp snart?

Imorgon är det jul. Julafton. Bara Ordet ”jul” gör så att jag får kalla kårar. Hatar julen. Eller. inte själva julen, men allt omkring. Julstress, fet mat, Fel familj.

När jag var liten så firade alltid jag, syrran, mamma, brorsan och pappa julen.  Det var först mat, sen kalle anka, sen julklapparna. Det ligger asmycket packet under ellinors gran. Och felicia frågade mig om hur det var när jag var liten. Och jag svarade: ”Vi var fattiga i min familj, så jag var glad bara någon sa God Jul! till mig.” Och just det, att någon säger god jul gör mig fortfarande glad. Folk frågar hit och dit vad man önskar sig. JAG ÖNSKAR MIG INTE ETT JÄVLA SKIT.  Jag kommer ändå inte få det jag vill ha, så varför berätta?

När jag blev lite äldre så firade familjen jul. Men då var det andra bullar. Det blev alltid bråk och stök och gråt och kaos. Mamma satte igång och klagade på sitt liv och alla runt henne. Pappa satt tyst och mobbade henne under bordet, syrran skrattade och jag grät.  Allt det har fått mig att inte gilla julen. För för mig är julen bara ett hemskt minne.

Jag orkar inte prata om julen. Allt bara..Försvinner.

Hejrå.

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


My Life. is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu