Tankar.


Nu, när jag sitter och läser igenom allt jag har skrivit, så kommer det upp många tankar.

Jag har varit med om rätt mycket. Och jag hatar att prata om mig själv. För jag vill inte tynga andra. Jag vill inte öppna upp mig så igen. Även om jag vet att jag gjorde mycket fel med marcus, så känner jag att jag inte riktigt kan krypa ut ur mitt skal. Ja har inte varit på psykakuten pga en kille förr. Jag hade varit där 2 ggr innan, men det var för att förnya Piller. Niklas räddade mig från att ta livet av mig när nisse gjorde slut. Han kommer fortfarande ihåg när han pratade med nisse i telefonen. Han minns fortfarande vad som sades. Jag minns när lisa sa ”Han kanske ändrar sig? vänta en vecka, så ska du se!” Jag väntar fortfarande på det.

Hela min värld har rasat ihop så många gånger. Och jag hatar mig själv för att jag tillåter det. Jag har blivit bränd så många gånger. Och jag hatar mig själv för att jag har gett mig in i saker som jag vet kommer att bli skit. Jag hatar mig själv för att jag inte lyssnar på tips och råd, när jag behöver det. Jag hatar att jag inte lyssnade på Nisse när han sa ”Dra så långt ifrån Marcus du bara kan! för handen är inte långt ifrån!” Jag hatar att jag ändå fortsatte. Jag hatar att jag lyssnade på hjärtat, och inte hjärnan. Men jag vart riktigt bränd, och jag har lärt mig nu. Jag kanske har lärt mig för mycket. För jag har krypit in i mitt skal. Jag vågar inte komma ut nu. Jag vill inte komma ut. Jag borde ha fattat när han ställde sitt krav. Jag borde ha fattat när han inte tillät mitt krav. Är huvudet dumt, får kroppen lida.

I mitt skal är jag säker. I mitt skal får jag vara mig själv. I mitt skal är jag mig själv. I mitt skal kan ingen såra mig. I mitt skal kommer ingen in. I mitt skal kan jag drömma. I mitt skal är min värld. I mitt skal har jag mina tankar. Tankar som inte stämmer in på eran värld. Eran skit värld. I mitt skal finns sanningen.

Du är vacker som du är, du måste vara som du var. Det är knappast fel på dig, det är fel på hur världen är idag. Knyt båda nävarna och fokusera på något bra, för innerst inne vet dom om att dom har fel och att du är underbar.

”Well Your faith was strong but you needed proof”

”Well maybe there’s a God above
But all I’ve ever learned from love
Was how to shoot somebody who’d OUT DREW YA
And it’s not a cry that you hear at night
It’s not somebody who’s seen in the light
It’s a cold and it’s a broken Hallelujah”

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


My Life. is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu