We can go brighter than the sun.


Hej. Jag har inte orkat blogga om migsjälv på ett bra tag. Och denna vecka är inte ett undantag. det har hänt så mycket, allt har klarnat och allt är skit.

Jag trodde aldrig detta om dig, faktiskt. Jag har trott mycket annat, men det här trodde jag ALDRIG att du skulle säga.  Vi visste båda vad vi gav oss in på, ja. Men det var DU som började. Och det var jag som INSÅG vad felet var. Allt har klarnat så ofantligt mycket nu. Och jag vet inte vad jag ska tycka. Jag vet inte hur jag ska göra nu heller. Fortsätta, eller avsluta? bollen ligger hos mig nu. Jag vet vad du är ute efter, och vi är inte ute efter samma sak. Det var som jag trodde. Men jag hoppades att det inte var så. Jag vet inte om du förstod vad jag menade med ”Falska Förhoppningar.” Det jag menade var att du började, och jag nappade. vi sa att vi skulle försöka och se vad som hände. Sen så började du vara så gullig. du gav mig flera julklappar, du gav mig bla ett hjärthalsband. Du började vara gullig över telefonen. Du började skicka hjärtan osv. Och det fick mig att tänka ”Oh, han är intresserad, pojken i mitt liv! Neh shervi!” Och du fick mig på fall, för att sen få mig att gråta och tvivla på dig. Och jag tvivlar på att jag är en av dina bästa kompisar. Det kanske är så. Vad vet jag? Eller är det ett trick igen för att få mig i säng?

Jag vet inte om du inser vad du egentligen har gjort. Medvetet eller Omedvetet. Men jag ser det iallafall. Och jag gillar det inte!

”Now and then I think of when we were together
Like when you said you felt so happy you could die
Told myself that you were right for me
But felt so lonely in your company

But that was love and it’s an ache I still remember”

But you didn’t have to cut me off
Make out like it never happened

And that we were nothing
And I don’t even need your love
But you treat me like a stranger
And that feels so rough

No you didn’t have to stoop so low
Have your friends collect your records
And then change your number
I guess that I don’t need that though
Now you’re just somebody that I used to know

/B.

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


My Life. is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu