im with stupid.


Det är något som är fel här. Något som inte stämmer. Eller så är det bara mitt huvud som spökar.

Jag känner mig så utanför. Är det för att k10 är här på veckorna? Är det för att all uppmärksamhet går till barnen? Är jag helt enkelt Avundsjuk?

ÄR jag avundsjuk? – Ibland. För att det inte finns någon tid att prata med ellinor helt ensam. Det är alltid något störningsmoment. Jag har inte pratat med ellinor om vad jag känner på länge nu. Ska jag vara ärlig så har jag inte gjort det sen k10 flyttade hit.  Jag har inget emot honom, inte alls.  Men min personliga åsikt om honom är att han är rätt irriterande. Han är underbar, och go, men alla hans frågor och hans nyfikenhet kan jag vara utan.

Just nu har jag samma känslokaos som jag hade innan jag flyttade hit.

Här om dagen pratade ellinor om att ena grannens lilla hus skulle bli ledigt, och att hon tyckte det verkade som en bra idé om jag flyttade dit. Jag fick ingen syl i vädret om att säga vad JAG ville.

Dom kanske vill bli av med mig? Huset och familjen som tog emot mig. Vad har jag gjort för att förtjäna detta, om det stämmer? Jag vill inte flytta till ett nytt hem, IGEN. Det räcker nu! Nu sätter jag stopp! Ja, jag fattar att dom kanske har mycket nu. Men det är dom som har åtagit sig det, och dom ska väl inte kasta ut mig för att dom har k10 hemma? Ellinor berättade för några dagar sen att dom hade tänkt att bygga ett litet hus till mig och ha på gården. För dom behövde rummet för att dom hade så många barn nu.  Jag vill ha en egen liten stuga, PÅ GÅRDEN. inte hos någon annan!

Men jag är van vid detta, att ingen lyssnar och att ingen har tid. Så jag antar att det är såhär det kommer att vara.

/B

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


My Life. is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu