Tänk om jag blir någon annan.


”Så rädd att jag ska göra misstag
Som förändrar allting
Tänk om jag blir någon annan
Som inte känner någonting”

- Jag är livrädd för att jag ska bli någon helt annan. Någon som Faktiskt inte känner något. Jag kan redan nu känna att jag faktiskt inte vet om jag kan bli kär eller inte. Någonting gick helt fel med Marcus. Jag vet bara inte vad. Och nu har jag fått problem med maten. Varje gång jag äter så får jag ångest. Och mår illa. Och vill spy. Jag får inte utveckla något nu. Nu när det går så bra! Jag hatar mitt psyke ibland. Och alla mina tankar.  Jag hatar mig själv ofta. Inte bara psyket, utan utseendet med. Jag står nästan varje dag naken framför spegeln och bara glor. Och ibland så tänker jag ”WOW! det märks verkligen att jag har gått ner i vikt! kolla, man kan känna dom här benen! Wow!!”, men ibland så tänker jag ”fyfan Catrin. Fyfan vad ful du är. Kolla på alla dina bristningar, och hur magen hänger. fyfan! tvi!” Jag vet inte. Det kanske är normalt? Jag sitter ofta och kollar och pillar på alla mina ärr. Ibland Accepterar jag dom, ibland hatar jag dom. Ibland kan jag gå i flera dagar utan att känna något alls. Jag är ”neutral”.  Men jag vill inte känna så hela tiden. Det är hemskt.

- Jag är också så fruktansvärt rädd för att göra misstag. Jag är så rädd att folk ska tro att jag är helt borta i huvet. För det är jag faktiskt inte. VISST, jag kanske inte är allmänbildad på alla områden, jag kanske inte vet hur man gör spagetti, jag kanske inte visste att ris inte var pasta, men är det så konstigt? Jag kanske inte vet allt om bilar, men jag kanske vill lära mig? Jag är inte ett super Geni, men det är inte du heller.

”Så rädd att du ska glömma bort mig
Hur du känner för mig
Du är mitt livs stora kärlek
Jag skulle dö för dig”

- Nisse. Jag är så rädd att du ska glömma bort mig när du är i boden. För du är den som alltid har stått på min sida, och som kommer att göra det resten av livet. Jag vill inte att du glömmer bort mig, och allt vi är. Du är faktiskt mitt livs stora kärlek, och jag skulle faktiskt dö för dig.

/b

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


My Life. is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu